jag vet inte hur man gör

hej hej alla kära läsare <33 en liten uppdatering nu innan jag går och lägger mig! 
 
för någon månad sen fick jag reda på att allt dehär med min hals som pågått sen februari är överansträngning också kallad rösttrötthet. och det tar väldigt lång tid att läka så det kan ta ett år eller mer innan jag får sjunga som vanligt igen.. vilket suger otroligt mycket för jag känner att jag går ganska fel linje för att råka ut för det!
 
För er som inte riktigt hängt med vad jag pratar om så har jag då haft ont i halsen i 8-9 månader. det kommer lite till och från men jag kan inte sjunga en mening utan att det blir värre! så jag har då tyvärr bestämt mig att sluta musikallinjen för att det känns meningslöst att göra musikal utan att kunna sjunga, eller prata högt eller någonting. 
 
så ja.. vad gör jag nu när det roligaste som finns är ute och flyger? Ja ni, jag vet knappt själv. Om man älskar att sjunga och det ger en speciell glädje för en själv, så märker man hur tråkigt livet blir utan det. Men jag har en fin pojkvän och några fina vänner som stöttar mig och det är jätteskönt för jag tycker detta är väldigt jobbigt då jag sjungit sen jag var 5, gått i flera gånger åt gången, gjort musikaler, konserter, gått musikklass, musikallinjen, estet musik ja ni förstår att jag sjunger inprencip varje dag. så ja det kan bli lite tråkigt efter ett tag. 
 
Jag är lite busig som sjunger ibland ändå (väldigt sällan) å jag VEEEEET det är inget bra men ibland kan man bara inte låta bli! och om någon sitter och tänker ''jaha, inte sjunga på några månader, en sän då?'' om den personen nu tänker att den får inte göra det bästa hen vet, en läkare har sakt att hen inte får. not so fun, right? 

MEN, alltså.. nu är det höst! hur härligt är inte det?! Älskar alla mörka detaljer på smink och naglar och mysiga tröjor och halsdukar och att sitta hemma med en mysig film med tända ljus och en kopp varm choklad tilsammans med sin gullegris. LOVE IT! 
 
Om någon funderade på rubriken så är det en ny favoritlåt av Ulrik som finns här under, så det är bara att Lyssna, 
Godnatt på er ha en mysig helg, 

Love
Elin!<3